Τέσσερις διακρίσεις για πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την προετοιμασία των ανθρώπων του για τη νέα ψηφιακή εποχή, απέσπασε ο όμιλος ΟΤΕ στα HR Awards 2018.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Πρεσβευτών Εμπειρίας Πελάτη (CX Ambassadors), που συμβάλλει στην αλλαγή εταιρικής κουλτούρας τοποθετώντας στο επίκεντρο την άριστη εμπειρία πελάτη, απέσπασε Χρυσό στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy. Την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία Most Innovative use of Technology in HR απέσπασε και το πρόγραμμα Digital HR για τη μετάβαση των λειτουργιών του HR σε ένα πιο γρήγορο και ευέλικτο μοντέλο, με βασικούς πυλώνες το Digital Learning, το Performance Management και τα Digital HR Tools.

Τέλος, με ασημένια διάκριση στην κατηγορία Talent & Performance Management διακρίθηκαν τα Κέντρα Ανάπτυξης Υπευθύνων Έργου Τεχνολογίας και με bronze βραβείο τιμήθηκε το πρόγραμμα «Συντονιζόμαστε» ICT, στην κατηγορία Best Team Building Program. Τα HR Awards διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από το HR Professional και τη BOUSSIAS και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.