Μία εβδομάδα αφιερωμένη σε διαφορετικές δράσεις για την ευεξία των εργαζομένων του, πραγματοποίησε ο Όμιλος Σαράντη τον Νοέμβριο, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού «Wellness Days» που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, με στόχο την ενίσχυση της ευεξίας και της προσωπικής εξέλιξης των ανθρώπων του, ο Όμιλος Σαράντη, σε συνεργασία με την WorkWell, εστίασε σε ασκήσεις και πρακτικές με βάση τους τέσσερις βασικούς πυλώνες ευεξίας (physical, mental, nutrition και family).

Έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της εργονομίας, με το ειδικά διαμορφωμένο βιωματικό σεμινάριο «Factory Ergonomics» για τους εργαζομένους του εργοστασίου παραγωγής στα Οινόφυτα και το σεμινάριο «Office Ergonomics» για τους ανθρώπους του γραφείου, ενώ διοργανώθηκε και το σεμινάριο «Car Ergonomics» για τους εργαζόμενους που περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους σε ένα όχημα.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν, ένα διατροφικό σεμινάριο σε σχέση με το Mindful Eating, το οποίο συνοδευόταν από συνταγές για γρήγορα θρεπτικά σνακ και γεύματα, καθώς και ένα σεμινάριο Parenting Psychology για τη στάση του γονέα στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή και τους τρόπους σωστής αντιμετώπισης και επικοινωνίας του ζητήματος στα παιδιά.

Τέλος, όλοι οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ατομικές συνεδρίες Chair Massage, οι οποίες τόνισαν τη σημασία της ευεξίας στον εργασιακό χώρο αλλά και αναγνώρισαν την προσφορά τους στον οργανισμό.