Για 9η συνεχή χρονιά διεξήχθη το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES program) από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν 96 μαθητές από όλες τις τάξεις που προέρχονται από 55 διαφορετικά Λύκεια απ’ όλη την Ελλάδα. Το YES ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2010, με την πεποίθηση ότι η καλλιέργεια κουλτούρας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας από νεαρή ηλικία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να στραφούν οι νέοι σε επαγγελματικές επιλογές που ενισχύουν την παραγωγικότητα αλλά και την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Από τότε μέχρι σήμερα, για δύο εβδομάδες κάθε καλοκαίρι, περίπου 100 μαθητές λυκείου απ’ όλη την Ελλάδα παρακολουθούν το πρόγραμμα. Στο πλαίσιο των δύο εβδομάδων, οι μαθητές εργάζονται σε ομάδες πάνω σε μία καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με τον χώρο του Πανεπιστημίου και αντιλαμβάνονται πώς τα διάφορα αντικείμενα σπουδών εντάσσονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον.