Πλήθος από παιδικά χαμόγελα έλαμψαν στην ειδική εορταστική εκδήλωση για την παράδοση των δώρων των Ευχοστολιδιών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα Ευχοστολίδια μοίρασαν τη μαγεία των εορτών σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Συνολικά, 7.517 ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έγιναν πραγματικότητα με τη συμβολή χιλιάδων πολιτών από όλη την Ελλάδα,  καθώς φέτος για πρώτη φορά το κοινό μπορούσε να πραγματοποιήσει παιδικές ευχές μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» αλλά και στις εκθέσεις των Ευχοστολιδιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σημαντικό κομμάτι των αποτελεσμάτων του προγράμματος ήταν και η συμμετοχή των ανθρώπων του ΟΠΑΠ, που έδωσαν ζωή σε περισσότερες από 500 παιδικές ευχές. Φέτος, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα νέα έργα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού  «Το Χαμόγελου του Παιδιού» τα οποία περιλαμβάνουν: Εγκατάσταση επαγγελματικών κουζινών στα σπίτια του Οργανισμού στο Περιστέρι και το Μοσχάτο, Κατασκευή παιδικής χαράς στο σπίτι του Οργανισμού στην Κόρινθο και αγορά οικιακού εξοπλισμού και αναβάθμιση κτιριακών υποδομών στο σπίτι του Οργανισμού στο Αίγιο.