Η ομάδα της Opapacademy «Έμεινε Σπίτι», αλλά συνέχισε να αναπτύσσει τις δεξιότητες των ανθρώπων του ΟΠΑΠ, αξιοποιώντας τον χρόνο που παρέμεινε μακριά από το γραφείο.

Συγκεκριμένα, το eLearning Hub της Opapacademy εμπλουτίστηκε με νέα ενότητα μαθημάτων «Home Learning», με χρήσιμες συμβουλές για το διάστημα αυτό, όπως «Practical Guide for Working from Home», «How to run Effective Meetings from Home», «Working in Virtual Teams», «Dealing with Change Effectively» κ.ά.

Ταυτόχρονα, με νέα video, δύο φορές την εβδομάδα, από τους γυμναστές του ομίλου, οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ παρέμειναν σε φόρμα, με τη σειρά μαθημάτων «Stay home & Stay Fit», ενώ προστέθηκαν συμβουλές και για την ψυχική υγεία προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Τέλος, στα Online Development Centers, την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μαθημάτων που εστιάζουν στα Future Skills, δόθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης περαιτέρω δεξιοτήτων. Σημειώνεται ότι, καθώς η εργασία από το σπίτι συνεχίζει να είναι μέρος της καθημερινότητάς, η Opapacademy φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της με νέες θεματολογίες.