Μία εβδομάδα wellness και team bonding πραγματοποίησε, για πρώτη φορά, η OpenBet από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την Workwell για κάποια από τα workshops. Στο πλαίσιο της εν λόγω πρωτοβουλίας, οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί ως ομάδα, να χαλαρώσουν και να διαλογιστούν, ενώ κάθε ημέρα της εβδομάδας ήταν ξεχωριστή.

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα περιλάμβανε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, στο πλαίσιο του οποίου για 2 ημέρες, 8 ομάδες εργαζόμενων έπρεπε να βρουν και να λύσουν στον καλύτερο δυνατό χρόνο, 11 καλά κρυμμένα puzzles στο κτίριο, αλλά και μίνι διαγωνισμό μπάσκετ, με 4 ομάδες να συναγωνίζονται για να σκοράρουν όσα περισσότερα καλάθια μπορούν στον προκαθορισμένο χρόνο και να προκριθούν στα τελικά. Παράλληλα, οι άνθρωποι της OpenBet είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 10λεπτο Chair Massage, καθώς και Sound Healing, μέσω του οποίου μπόρεσαν να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία, αλλά και να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό, ακούγοντας διάφορους ήχους.

Επιπλέον, έλαβαν χώρα ασκήσεις διαλογισμού και Mindfulness, ενώ η Ζωή Ντάρλα,Senior HR Business Partner της Openbet, σε ένα Life Coaching session, βοήθησε τους συμμετέχοντες να συνειδητοποιήσουν το που βρίσκονται στη ζωή τους και το πού θέλουν να βρίσκονται σε 6 μήνες. Τέλος, δόθηκε η ευκαιρία στους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση σχετικά με τα Home Ergonomics, η οποία προσέφερε πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη σωστή στάση του σώματος εν ώρα εργασίας, αλλά και χρήσιμες ασκήσεις.