Ο Ηλίας Μοσχονάς, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, αποχώρησε από την εταιρεία στις 31 Δεκεμβρίου 2012, έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην αναδιάρθρωση και την εύρυθμη λειτουργία της, καθώς και στην ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Ο Η. Μοσχονάς διαθέτει πορεία 37 ετών στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού ελληνικών και διεθνών εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται οι ΤΙΤΑΝ, Colgate-Palmolive, Pepsico, Βιοχάλκο και Diageo, θα συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε, από τις 2 Ιανουαρίου 2013, η Φραγκίσκη Μελίσσα, προερχόμενη από την Colgate-Palmolive Ελλάδας, όπου κατείχε τη θέση Περιφερειακού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού για τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και τη Ρουμανία.

Κατά το παρελθόν, η Φ. Μελίσσα έχει εργαστεί στην KPMG International ως Senior Manager Ανθρώπινου Δυναμικού και στη Makro Greece Cash & Carry ως Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων, Master of Arts σε Industrial & Organisational Psychology από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ και Μaster of Αrts σε Social Psychology από το Πανεπιστήμιο New School for Social Research της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ.