Σε κάθε πτυχή της ζωής του ο άνθρωπος πορεύεται έχοντας κατακτήσει τα δεδομένα, ενώ βρίσκεται σε μία συνεχή προσπάθεια προσέγγισης και κατάκτησης των ζητούμενων που θέτει σε κάθε επίπεδο. Ωστόσο, τα δεδομένα τείνουν, συνήθως, να χάνουν την αίγλη που διέθεταν κάποτε, πριν ενταχθούν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιο δεδομένο μετατρέπεται και πάλι σε ζητούμενο; Όταν χάνεται αυτό που αδιαμφισβήτητα είχαμε μέχρι πριν στη διάθεσή μας και προσπαθούμε και πάλι να το αποκτήσουμε;Σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια όλα χαρακτηρίζονται από υψηλή μεταβλητότητα και ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας, πόσο δεδομένη θεωρείται τελικά μία θέση εργασίας και πώς η δουλειά έχει μετατραπεί σε ζητούμενο ζωτικής σημασίας για το 25% των Ελλήνων, καθιερώνοντας έτσι την αρνητική όψη της εργασίας ως μία καθημερινή πραγματικότητα;

Το HR in Action έρχεται για 2η συνεχή χρονιά να ανατρέψει τα δεδομένα και να αναδείξει και πάλι τη θετική πλευρά της εργασιακής πραγματικότητας, προβάλλοντας τα θετικά σημεία, τις καλές πρακτικές, τις πολιτικές και πρωτοβουλίες που προσφέρουν αξία στον οργανισμό και τους ανθρώπους, με πρωταγωνιστές τα ίδια τα στελέχη του κλάδου. Μία ημέρα όπου η ελληνική κοινότητα του HR έχει μία σημαντική ευκαιρία να λάβει θετικά μηνύματα, να πάρει ιδέες, να ενημερωθεί και να ανταλλάξει γνώσεις και απόψεις. Ραντεβού, λοιπόν, στις 20 Ιουνίου!