Παρουσία σε 4 συνολικά Ημέρες Καριέρας Ελληνικών Πανεπιστημίων θα έχει η ομάδα της OTS, προσκαλώντας όλους τους φοιτητές και όλες τις φοιτήτριες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλάδο της τεχνολογίας να γνωρίσουν εκπροσώπους της εταιρείας, να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της συνέντευξης και να ανακαλύψουν τις προοπτικές απασχόλησης στον τομέα της πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, η OTS συμμετέχει το τριήμερο 19 -21 Μαρτίου στις Ημέρες Καριέρας του ΕΚΠΑ, με τα μέλη της ομάδας της να πραγματοποιούν online εταιρική παρουσίαση και online συνεντεύξεις. Την Τετάρτη 10 Απριλίου, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει online συνεντεύξεις στη διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ενώ στις 11 Απριλίου, αλλά και στις 22 και 23 Μαΐου, η OTS θα παρευρεθεί στην Ημέρα Καριέρας του ΠΑ.ΜΑΚ και του Χαροκόπειου αντίστοιχα.

Επισημαίνεται, τέλος, πως, μέσα από τις συναντήσεις τους, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το επιχειρησιακό αντικείμενο και τις τεχνολογίες με τις οποίες ασχολείται η OTS, καθώς και για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης και τις Επαγγελματικές Ευκαιρίες που προσφέρει.