Η Linkage Inc, κορυφαία εταιρεία Leadership και Organizational Development, παρουσιάζει στην Ελλάδα το LinkageNetwork (), ένα δίκτυο μελών, παγκόσμιας εμβέλειας, που έχει σχεδιαστεί για να συνεισφέρει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των στελεχών.

Το LinkageNetwork – που απευθύνεται σε Senior Managers, Directors και High Potential Managers – θα λειτουργεί ως πηγή γνώσης σε ετήσια βάση, μέσω οκτώ διαφορετικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν: Though Leaders Broadcasts, Assessment, Peer Coaching, ομάδες εργασίας και πρόσβαση μέσω διαδικτύου σε άρθρα, case studies, blogs και επικοινωνία με όλα τα μέλη ανά τον κόσμο.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται από ένα Advisory Board, το οποίο αποτελείται από Thought Leaders (Warren Bennis, Marshall Goldsmith, Tom Peters, Phil Harkins και άλλους) και από Corporate Leaders (Jack Welch, Howard Schultz και άλλους). Η Linkage Greece έχει προγραμματίσει για το μήνα Μάρτιο μία σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για περιορισμένο αριθμό στελεχών. Το επίσημο λανσάρισμα του LinkageNetwork είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο.