Το Shutdown.gr, το νέο καινοτομικό Portal που προσφέρει εναλλακτικές πρωτότυπες δραστηριότητες και σεμινάρια καλλιτεχνικής δημιουργίας, για Στελέχη επιχειρήσεων με στόχο την τόνωση της ενέργειας-δημιουργικότητάς τους και την αποδυνάμωση του εργασιακού άγχους, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Basket για Στελέχη Επιχειρήσεων.

Η δημιουργική ομάδα της Q-Training που δημιούργησε το Shutdown.gr, με αυτή τη διοργάνωση προσπαθεί να ενθαρρύνει τα Στελέχη Ερασιτέχνες Αθλητές Καλαθοσφαίρισης, να δώσουν στον εαυτό τους, μια ευκαιρία διαφυγής από τους πιεστικούς ρυθμούς του εργασιακού περιβάλλοντος και να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό το τριήμερο 8, 9 & 10 Απριλίου 2011.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Basket για Στελέχη Επιχειρήσεων 2011, θα γίνονται δεκτές έως και Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011.
Στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Η δήλωση συμμετοχής των στελεχών κάθε επιχείρησης θα πρέπει να συνοδεύεται και από βεβαίωση του τμήματος προσωπικού ότι τα στελέχη είναι στην μισθοδοσία της επιχείρησης. Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι αποστολή στo e-mail [email protected]  του σχετικού ενδιαφέροντος.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το Πρωτάθλημα μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.shutdown.gr.