Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας περισσότερες από 100 ομιλίες με σχεδόν 300 εισηγητές. Παράλληλα, φιλοξενεί 55 και πλέον σημαντικές επιχειρήσεις στα Career Days, τα οποία θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τις ομιλίες. Το Πανόραμα απευθύνεται σε νέα στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. Όσον αφορά στο εκπαιδευτικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων, αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών, σχολών πληροφορικής, οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.ά. Οι επισκέπτες του Πολυσυνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να παρακολουθήσουν περισσότερες από 100 θεματικές ενότητες (πάνελ, “meet the executives” και “meet our company”) με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, Ανώτατα Στελέχη, πρωτοπόροι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, κ.α.
  • Να παρευρεθούν στα Career Days όπου 55+ εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών, της βιομηχανίας κτλ θα χαρούν να τους γνωρίσουν και να τους ενημερώσουν για τις δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτουν
  • Να συμμετάσχουν στα Meet The Executives. Επιτυχημένα στελέχη θα μοιραστούν την καθημερινότητα, τις προκλήσεις και τα skills που απαιτούνται για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντά τους.
  • Να συμμετάσχουν στα Meet Our Company. Πρόκειται για μία νέα προσθήκη και πρωτοπορία στο φετινό Πανόραμα, όπου κορυφαία στελέχη ανθρώπινου δυναμικού θα παρουσιάσουν την εταιρεία τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με ανοιχτές θέσεις εργασίας, συνεντεύξεις κ.ά..
  • Να επισκεφτούν το CV Corner και το LinkedIn και Social Media Corner και να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική για το βιογραφικό τους και την παρουσία τους στα social media.
    Περισσότερες πληροφορίες για τον θεσμό εδώ: http://www.pan-orama.org/