Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας επιστρέφει για 9η χρονιά, το χρονικό διάστημα 29 - 31 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή περίπου 250 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Το Πανόραμα απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης με βασικό στόχο να τους ενημερώσει μέσα από 90 εισηγήσεις (πάνελ), workshop, «Meet the Executives», παρουσιάσεις, συζητήσεις χωρίς ατζέντα σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 21 κλάδοι-τομείς της οικονομίας, προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Επιπλέον, για έβδομη χρονιά συνεχίζονται τα Business Day, ένας θεσμός εκπαιδευτικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις στον οποίο πέρυσι έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν 900 νέοι και νέες, ηλικίας 18-30 ετών. Σημειώνεται ότι διοργανωτής είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικό, που έχει συστήσει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, Ιορδάνης Λαδόπουλος.