Δύο σημαντικές πιστοποιήσεις από διεθνείς, ανεξάρτητους φορείς κατέκτησε, για μία ακόμη χρονιά, η Παπαστράτος. Η πρώτη αφορά την επαναπιστοποίηση της εταιρείας από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Equal-Salary, μετά από σχετική αξιολόγηση της PwC, η οποία επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να αποτελεί έναν ισότιμο χώρο εργασίας χωρίς διακρίσεις φύλων, διασφαλίζοντας μισθολογική ισότητα για την παροχή ίδιας εργασίας και ίσες ευκαιρίες ανέλιξης σε όλους.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία βραβεύτηκε, για 9η συνεχή χρονιά, ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για το 2023, από το Top Employers Institute. Παράλληλα, η μητρική εταιρεία, PMI, αναγνωρίστηκε για άλλη μία χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης», τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.

«Η πιστοποίηση Equal Salary αλλά και η συστηματική αναγνώρισή μας ως “Κορυφαίος Εργοδότης” έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι η Παπαστράτος δεν είναι απλά ένας καλός εργοδότης αλλά ένας εργοδότης επιλογής. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σταθερά στον ίδιο δρόμο, κρατώντας ως βασικούς κατευθυντήριους άξονες τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Ν.Α. Ευρώπης της PMI.