Η Παπουτσάνης πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work, «επιβεβαιώνοντας τη συνεπή στρατηγική της στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτή, «η Παπουτσάνης σημειώνει υψηλές επιδόσεις στην ισότιμη μεταχείριση των εργαζομένων, απορρίπτοντας αποκλεισμούς και διακρίσεις, στη δέσμευση σε υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής δραστηριότητας, στην ομαδικότητα και τη συνεργασία, καθώς και στο αίσθημα της υπερηφάνειας των εργαζομένων. Παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει διαφανείς εσωτερικές διαδικασίες και προσφέρει ίσες ευκαιρίες για την προσέλκυση και ανέλιξη των εργαζομένων, ενώ επενδύει στους ανθρώπους της μέσω ειδικών εκπαιδεύσεων».

Σχολιάζοντας την διάκριση αυτή, ο Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης δήλωσε τα εξής: «Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας και τα υψηλά ποσοστά αξιολόγησης που οδηγούν σε μία τόσο σημαντική διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση αποτελούν κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε να αποτελούμε εργοδότη επιλογής. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον με κύριο στοιχείο το σεβασμό στους εργαζόμενους, τιμώντας τα περισσότερα από 150 χρόνια ιστορίας και επιτυχημένης πορείας στην ελληνική και διεθνή αγορά».