Την Τετάρτη 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η τέχνη της ειρήνης στον εργασιακό χώρο» της Βαρβάρας Χ. Ασημακοπούλου, στο συνεδριακό κέντρο της ΑΤΕxcelixi, με μεγάλη συμμετοχή αναγνωστικού κοινού και ειδικών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Μαρία Σαριδάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΤΕxcelixi ΑΕ και συντονίστρια της συζήτησης, υπογράμμισε τη χρησιμότητα του βιβλίου για κάθε στέλεχος, ιδιαίτερα σε μια εποχή κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών, Μέλος του ΔΣ της ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ και τ. Πρόεδρος ΣΕΒ, Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρος του Σ.Σ.Δ.Π., ο Νίκος Αναλυτής, Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Πρόεδρος του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής και Σύμβουλος Διοίκησης Προσωπικού ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ  και η Νατάσσα Σπαγαδώρου, δημοσιογράφος της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ.

Την άποψή τους για το βιβλίο κατέθεσαν οι Ανδρέας Γεραγίδης Supply Chain Planning & Purchasing Manager, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΕ, Γιάννης Κουτράκης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού MICROSOFT HELLAS και Σωτήρης Λαύκας, Διευθύνων Σύμβουλος παγωτά ΔΩΔΩΝΗ.