Το 1ο Αριστείο στην Κατηγορία «Καλύτερη Δράση και Πρωτοβουλία Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού» παρέδωσε στην Sanofi ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, Θανάσης Μουχτής, για την καμπάνια «ALL WELL», κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού management της ΕΕΦαΜ.

«Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ καθημερινά στηρίζει και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην εξέλιξη και ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από καινοτόμες και ανθρωποκεντρικές διαδικασίες. Συγχαρητήρια σε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανάρτηση.

Επισημαίνεται ότι η καμπάνια ALL WELL της Sanofi αφορά σε μία σειρά πρωτοβουλιών και προνομίων που παρέχει παγκοσμίως η εταιρεία στους ανθρώπους της, με στόχο το wellbeing τους. Μεταξύ άλλων, η εν λόγω πρωτοβουλία περιλαμβάνει υπηρεσίες υγείας, προγράμματα wellness, Employee Assistance Program, υποστήριξη των παιδιών των εργαζομένων, γονική άδεια ανεξαρτήτως φύλου, αλλά και το πρόγραμμα Cancer & Work: Acting Together, το οποίο αφορά στην υποστήριξη των εργαζομένων με καρκίνο και κρίσιμες ασθένειες.