Η PepsiCo Ευρώπης, σε συνεργασία με την εταιρεία Agorize, μια εταιρεία με εμπειρία στην οργάνωση online επιχειρηματικών προκλήσεων για τους φοιτητές, ανακοινώνει την ενέργεια «PepsiCo Go» Challenge.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτελεί μια ψηφιακή πρόκληση, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων και καινοτόμων ιδεών στον χώρο των τροφίμων-ποτών. Το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν 9 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρουμανία, Σερβία, Ελλάδα, Ρωσία, Νότια Αφρική) απευθύνεται σε νέους τελειόφοιτους και απόφοιτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μοιραστούν και να αναπτύξουν τις πρωτοποριακές τους ιδέες, σε πάνω από 20 παγκόσμια προϊόντα όπως οι Pepsi, Tropicana, Gatorade, Quaker & Walkers / Lays, μετατρέποντάς τις ιδέες αυτές σε επιχειρηματική στρατηγική.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δείξουν ότι αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις εξελίξεις της αγοράς καθώς και τους νέους τρόπους αξιοποίησης των ψηφιακών καναλιών, στο πλαίσιο της στρατηγικής προώθησης προϊόντων και επιχειρήσεων. Η ενέργεια «PepsiCo Go» Challenge θα ολοκληρωθεί σε 3 στάδια, από τις 15 Ιανουαρίου έως τα τέλη Απριλίου 2018. Η ενέργεια επικεντρώνεται στους τομείς Digital και Insights, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν εάν φτάσουν στον τελικό.