Η Pernod Ricard Hellas, πιστή για 9η συνεχή χρονιά στην ετήσια δέσμευση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Responsib’All Day του Ομίλου Pernod Ricard, αφιέρωσε μια ημέρα στη βιωσιμότητα και το περιβάλλον με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της.

Η φετινή δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας δέσμευσης του Ομίλου να ολοκληρώσει ως το 2030 το πρόγραμμα Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας «Good Times from a Good Place». Οι τέσσερις άξονες του προγράμματος αυτού αφορούν στην Υπεύθυνη Καλλιέργεια, την Εκτίμηση προς τους Ανθρώπους, την Κυκλική Οικονομία και φυσικά την Υπεύθυνη Κατανάλωση.

Στη φετινή Responsib’ALL Day, στις εγκαταστάσεις της Οργάνωσης Γη, όλο το προσωπικό της Pernod Ricard Hellas δραστηριοποιήθηκε σε περιβαλλοντικές δράσεις όπως εργασίες σποράς και καλλιέργειας γης, κομποστοποίηση, καθαρισμό βοτανόκηπων καθώς και δημιουργία υποδομών εκεί από την ανακύκλωση ξυλίας. Παράλληλα, δράσεις, σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ πραγματοτοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λέσβο και sτη Θεσσαλονίκη.