Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, στο ξενοδοχείο Apollon Divani Palace, το Workshop & Forum, που το CEO Clubs Greece διοργάνωσε για τα μέλη του και προσκεκλημένους CEOs και επιχειρηματίες, οι οποίοι παρέστησαν με τις διοικητικές τους ομάδες, με θέμα «Personal & Team Mastery for Radical Change & Radical Results».

Ομιλητές ήταν δύο κορυφαίοι coaches από τις ΗΠΑ, η Kate Ludeman και ο Eddie Erlandson ιδρυτές της Worth Ethic Corporation και δημιουργοί του «Alpha Assessment».

Το event ήταν ολοήμερο. Το πρωί, 30 ηγέτες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συμμετείχαν σε ένα μοναδικό workshop που είχε σαν στόχο να εντοπίσει τα δυνατά σημεία του προφίλ ενός ηγέτη, κυρίως όμως στόχευε στο να διευρύνει την αυτογνωσία του.

«Το πρόβλημα δεν είναι η αδυναμία. Το πρόβλημα είναι η άγνοιά της γιατί έτσι δεν μπορεί να δουλευτεί και άρα να εκλείψει» τόνισε η K. Ludeman. Μέσα στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε το workshop, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν εκτενώς τα διάφορα προφίλ ηγεσίας και να δουλέψουν πάνω στο δικό τους ώστε να γίνουν ακόμα πιο επιτυχημένοι τόσο στη δουλειά τους όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Στο απογευματινό Forum, οι ηγέτες είχαν την ευκαιρία να προσκαλέσουν τη διοικητική τους ομάδα και να μυηθούν από κοινού στην τέχνη του team alignment.
Οι δύο κορυφαίοι coaches αφού τόνισαν ότι η καλή ομάδα είναι το κλειδί για την επιτυχία σήμερα, έδωσαν πολλές και χρήσιμες πρακτικές για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της και δούλεψαν μέσω ασκήσεων στο χτίσιμο ενός ουσιαστικού πλάνου δράσης.

Ο E. Erlandson απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους, είπε κλείνοντας: «Σήμερα, σε αυτό το δύσκολο και γεμάτο πίεση περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε αλλά και να πετύχουμε, υπάρχουν 5 πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να ανταπεξέλθουν:
1. Μένουμε ρεαλιστικά αισιόδοξοι.
2. Δινόμαστε σε ό,τι κάνουμε.
3. Κάνουμε πράγματα τα οποία έχουν νόημα ΚΑΙ για εμάς.
4. Δεν σταματάμε να επιτυγχάνουμε πράγματα.
5. Επιδιώκουμε τη συναναστροφή με θετικούς ανθρώπους.

Οι ανθρώπινες συμπεριφορές είναι σαν ένα software: επιδέχονται αναβάθμισης – αρκεί να το τολμήσουμε». Το Workshop & Forum ολοκληρώθηκε με την παράθεση cocktail reception.