Σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι στεγάζεται από τον Ιανουάριο του 2023 η People for Business, ανταποκρινόμενη στις τάσεις της νέας εποχής, για καινοτόμους χώρους εργασίας, που προάγουν την ομαδική εργασία, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ίδια η PfB, τα νέα γραφεία σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και την ικανοποίηση υψηλών απαιτήσεων ενεργειακής απόδοσης, ενώ στόχος ήταν να διασφαλιστεί ότι το σύνολο των εργαζομένων απολαμβάνει την ίδια υψηλή ποιότητα στον χώρο εργασίας.

«Αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποί μας είναι πολύτιμο κεφάλαιο και βασικό συστατικό της επιτυχίας μας, είμαι πολύ χαρούμενη για τον νέο υπερσύγχρονο χώρο, ο οποίος αποπνέει το πνεύμα και τον δυναμισμό της εταιρείας και θα βελτιώσει σημαντικά τις καθημερινές λειτουργίες και τη ροή της εργασίας των στελεχών μας» δήλωσε σχετικά η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της PfB Group και συμπλήρωσε:

«Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν τη μετάβαση της εταιρείας σε μία νέα εποχή και εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της People for Business, για το 2021-2025. Εδώ θα φιλοξενήσουμε και θα αναπτύξουμε τα φιλόδοξα σχέδιά μας για το μέλλον».