Η εταιρεία επιλογής στελεχών People for Business σε συνεργασία με το CityUnity College διοργανώνει ένα σεμινάριο με τίτλο: «Πρακτικός Οδηγός Διαχείρισης και Μετάβασης Καριέρας».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει το σύγχρονο επαγγελματία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας και να διαχειριστεί την καριέρα του στοχευμένα, σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, ιδιαίτερα μάλιστα όταν είναι εκτός αγοράς εργασίας. Στη θεματολογία του σεμιναρίου συγκαταλέγεται η δημιουργία προσωπικού πλάνου καριέρας, εξατομικευμένων εργαλείων marketing, η επισκόπηση αγοράς και ο σχεδιασμός στρατηγικής αναζήτησης εργασίας.

Επίσης, δίνεται η ευκαιρία στον επαγγελματία να αναπτύξει ικανότητες και τεχνικές δικτύωσης, καθώς και να εξασκηθεί σε τεχνικές συνεντεύξεων και διαπραγματεύσεων. Σημειώνεται ότι το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του City Unity College στις 29 και 31 Μαΐου (17.00-21.00).Επιπλέον, ισχύει και η επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ 0.45%, ενώ εισηγήτρια θα είναι η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρείας επιλογής στελεχών People for Business. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 14/05/2012 θα υπάρξει έκπτωση 25%.