Η People for Business (PfB), Εταιρεία Επιλογής Στελεχών, ξεχώρισε και αναδείχθηκε ως μια από τις τρεις φιναλίστ για το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, στο πλαίσιο των Βραβείων Επιχειρηματικότητας Κούρος 2011, της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
O Στέλιος Χατζηιωάννου καθιέρωσε το βραβείο αυτό πριν από 4 χρόνια σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, για να αναδείξει και να προάγει το θεσμό της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ανάμεσα στους νέους κάτω των 40 ετών.
«Η πρωτοβουλία του Sir Stelios είναι πολύ σημαντική για τη στήριξη των νέων υγιών επιχειρηματικών εγχειρημάτων – ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε- καθώς βασίζεται σε αξιοκρατικά κριτήρια όπως είναι η σωστή λειτουργία, η ανάπτυξη της επιχείρησης και οι προοπτικές απασχόλησης για νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε η Ρεβέκκα Πιτσίκα Γενική Διευθύντρια της PfB τη βραδιά της απονομής, συγχαίροντας τον Sir Stelios για το όλο εγχείρημα.
Παράλληλα συνεχάρη τις φετινές νικήτριες του διαγωνισμού, Παναγιώτα και Μαρία Βλάχου, ιδιοκτήτριες της εταιρείας Fereikos Helix, επισημαίνοντας ότι η δραστηριοποίησή τους στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, όπως είναι οι ανοιχτές σαλιγκαροτροφικές μονάδες, συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κάτι που αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη χώρα, στην παρούσα περίοδο της ύφεσης.