Η Phāea οργάνωσε ετήσια εκδήλωση για τους εργαζομένους της στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην Κρήτη, με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού για ένα συνεκτικό έργο αλλαγής και αναδιάρθρωσης της Phāea σε βάθος τριών χρόνων, και την ενδυνάμωση του προσωπικού ως Phāea One Team.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν οι συν-Διευθύνουσες Σύμβουλοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου μαζί με το Leadership Team της εταιρείας Μάρκο Τζαμάλη (COO), Μαρία Κρέη (CPO), Χάρη Σιαμπάνη (CDO) και Γιώργο Μουρατιάδη (CFO).

Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη του Top Company Management Team της Phāea, παρουσιάζοντας εταιρικούς στόχους και νέα για τα επόμενα χρόνια. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν από το ίδιο το προσωπικό της εταιρείας, ιστορίες με σπουδαία αποτελέσματα, όπου αναφέρθηκαν στη δύναμη της αλλαγής και πως αυτή αποτελεί διαχρονικά συστατικό στοιχείο της εταιρείας. Παράλληλα, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού οργάνωσε ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops.

Την εκδήλωση έκλεισε η Αίγλη Μπαλαμάτση, CEO της Interweave και η ομάδα της, παρουσιάζοντας πρωτοπόρες εταιρείες από τον κλάδο της φιλοξενίας, με πρότυπα concepts F&B, καινοτομίας και τεχνολογίας, από την Ελλάδα και τον κόσμο. Tην εκδήλωση παρουσίασε ο συνεργάτης της Phāea, Βασίλης Βασιλειάδης, Founder της Vivid Vibes.

«Στα Phāea εργάζονται 673 άνθρωποι, αγκαλιάζοντας το όραμα της εταιρίας. Οι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο της Phāea και η ανάπτυξη τους αποτελεί βασική παράμετρο προς την επίτευξη στόχων» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.