Τους εργαζόμενους που διακρίθηκαν τον Αύγουστο, στο πλαίσιο του προγράμματος Phāea Employee-of-the-Month, ανακοίνωσε η Phāea Resorts. Το εν λόγω πρόγραμμα αναγνωρίζει έναν εργαζόμενο κάθε μήνα, με τις υποψηφιότητες να επιλέγονται, μεταξύ άλλων, βάσει της εξαιρετικής απόδοσης, της προαγωγής ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, της ομαδικότητας, της ηθικής, του ενθουσιασμού και της υπευθυνότητας.

Συγκεκριμένα, για τον εν λόγω μήνα διακρίθηκαν οι Νίκη Γαβαλά, Olea Restaurant Service Agent, Blue Palace Resort, Αρσενία Παναγοπούλου, Front Office Agent, Koutouloufari Village Holiday Club, Παναγιώτης Τσολακάκης, Main Restaurant Service Agent, Village Heights Resort και Φραγκίσκος Αργυράκης, Beach & Gardens Attendant, Cretan Malia Park.

«Η Phāea Resorts εκτιμά τις προσπάθειες των ανθρώπων της να πετύχουν τους εταιρικούς στόχους και να εκπληρώσουν το όραμά του. Οι εξαιρετικοί εργαζόμενοι αξίζουν να αναγνωρίζονται τόσο ως επιβράβευση της εκπληκτικής τους απόδοσης όσο και ως πρότυπα για τους άλλους εργαζόμενους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.