Μία εβδομάδα εκτίμησης προς το ανθρώπινο δυναμικό της οργάνωσε από τη Δευτέρα 22 έως την Κυριακή 28 Αυγούστου η Phāea Resorts, κατά την οποία έλαβε χώρα μία σειρά από ξεχωριστές δράσεις.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εβδομάδα περιλάμβανε Yoga Sessions, ξεχωριστά γεύματα προσωπικού από τις κάρτες των a la carte εστιατορίων, καθώς και λοταρία με διάφορα δώρα για τους εργαζόμενους. Επιπρόσθετα, δόθηκε χρηματική επιβράβευση σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό και παρουσιάστηκε το Phāea Book Club, μια πρωτοβουλία μέσω της οποίας η εταιρεία, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, δημιούργησε ειδικά stands, όπου οι εργαζόμενοι της μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από βιβλία.

«Οι άνθρωποι της Phāea κάνουν τον οργανισμό αυτό που είναι σήμερα. Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να συγχαρούμε και να αναγνωρίσουμε την εξαιρετική σκληρή δουλειά των ανθρώπων μας με μια σειρά από δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Σας ευχαριστούμε που δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό κάθε μέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.