Η ομάδα HR του Πλαισίου μοιράζεται μαζί μας το «unboxing HR» στον οργανισμό, τις αλλαγές που υλοποιήθηκαν και το όραμά τους για το Νο1 Retail Brand.

Το Πλαίσιο, ως μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, χαράσσει διαρκώς ανοδική πορεία από το 1969 στην ελληνική αγορά, διανύοντας 52 χρόνια συνεχούς δυναμικής παρουσίας. Σίγουρα πρόκειται για ένα brand που έχει αφουγκραστεί το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται και έχει καταφέρει να προχωρά σε καίριες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση του. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και σε έναν κλάδο με υψηλές ταχύτητες και ανταγωνισμό όπως αυτός του Retail, η διοίκηση της εταιρείας έχει τη διορατικότητα να «βλέπει» τη ροή των εξελίξεων, ενώ το σύνολο των ανθρώπων της ανταποκρίνεται άμεσα στις αλλαγές.

Ο οργανισμός έχει εισέλθει σε έναν νέο κύκλο εξωστρέφειας, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να «αισθανθεί» πολύ κοντά με το brand, τόσο σε επίπεδο καταναλωτή όσο και σε επίπεδο υποψηφίου. Όπως και οι ίδιοι υπογραμμίζουν, αυτό συμβαίνει καθώς το Πλαίσιο ενδυναμώνει τόσο το Εταιρικό του Brand, όσο και το Employer brand του.
Κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, είδαμε την εταιρεία να διατηρεί και να να αυξάνει τη δυναμική της, σημειώνοντας αύξηση των κερδών της το πρώτο 9μηνο του 2020. Το αγοραστικό κοινό έχει «αγκαλιάσει» τη συντεταγμένη προσπάθεια να ανταποκριθεί στο σύνολο των παραγγελιών και των αναγκών του. Όπως έχει τονίσει ο Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος της εταιρείας, όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα τριών παραγόντων: Μιας εξαιρετικά ικανής και δεμένης ομάδας, η οποία ακόμα και μακριά από το γραφείο είχε άψογο συντονισμό και ευέλικτα αντανακλαστικά, των σημαντικών επενδύσεων σε υποδομές logistics και στόλο 90 φορτηγών, σε τεχνολογίες e-commerce και customer service και της εμπορικής στρατηγικής που ανταποκρίθηκε on-time στη διαφορετική ανάγκη που αναδύθηκε εν μέσω του lockdown.

Τα κέντρα logistics της εταιρείας στη Μαγούλα και Μάνδρα Αττικής αποτελούν μια εκ των μεγαλύτερων επενδύσεων του ομίλου της με πάνω από 38 εκατομμύρια ευρώ να έχουν δοθεί σε συστήματα και αυτοματισμούς. Η υπόσχεση που έδωσε το Πλαίσιο από την αρχή της πανδημίας, ήταν να μπορεί να εξυπηρετήσει on-time, χωρίς καθυστερήσεις τους πελάτες του, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις αγορές τους, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος ότι μπορεί να αποκοπούν από την πρόσβαση, ακόμα και σε βασικά είδη τεχνολογίας που μπορεί να χρειάζονταν άμεσα.

Η υπόσχεση αυτή τηρήθηκε, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αναδεικνύοντας τα αντανακλαστικά του Πλαισίου σε απαιτητικές συνθήκες.
Πώς διαχειρίστηκαν πάνω από 1.000.000 κλήσεις και πάνω από 1.100.000 παραδόσεις κουτιών Πλαίσιο; Η εταιρεία, εκτός από το δομημένο δίκτυο διανομής της, διαθέτει και in-house κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών με 350 συνεργάτες, στη Μεταμόρφωση. Εκεί είναι η καρδιά του customer support! Μια εταιρική δομή, η οποία εντός του περασμένου έτους ενισχύθηκε με ανθρώπους της εταιρείας που έκαναν rotation με το lockdown των καταστημάτων, αλλά και με νέες προσλήψεις συνεργατών. Έτσι, ο μεγάλος όγκος των κλήσεων από πελάτες εξυπηρετήθηκε με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, παράλληλα με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, Plaisio.gr, το οποίο άγγιξε τις 780.000 επισκέψεις σε μια μέρα. Το Πλαίσιο φροντίζει να παραμένει πάντα up-to-date στην προϊοντική του γκάμα, ανανεώνοντας όλες τις κατηγορίες προϊόντων του, εκτός από την προσθήκη των οικιακών συσκευών – μια κατηγορία που πλέον έχει παγιωθεί στην αγορά, δικαιωματικά.
Πίσω από όλα αυτά και την εντυπωσιακή παρουσία του brand στην αγορά, βρίσκεται η ομάδα του Πλαισίου. Μια ομάδα 1.500 #plaisiopeople, ικανή να προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις και απαιτήσεις, να αντιδρά θετικά και με innovation. Το σύνολο των ανθρώπων που αποτελούν το δυναμικό της εταιρείας και τους πιο θερμούς υποστηρικτές του brand, αναζητά συνεχώς το extra mile γιατί «That’s the Plaisio way!».

THE PLAISIO DNA
Η κουλτούρα του Πλαισίου είναι εκείνη που έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι #plaisiopeople αντιμετωπίζουν την κάθε μέρα. Με αξίες που όλοι μοιράζονται όπως: η ομαδικότητα, η ευθύτητα, η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα, το πάθος και το πελατοκεντρικό mindset, η ευέλικτη ομάδα του Πλαισίου μπορεί να υπερβαίνει πάντα τις προσδοκίες και τον πήχη που έχει θέσει, δίνοντας το στίγμα και στον τελικό αποδέκτη, τον πελάτη, ο οποίος απολαμβάνει μια σφαιρική εξυπηρέτηση για την οποία όλοι έχουν συμβάλλει από το δικό τους πόστο και με το δικό τους τρόπο.
Βασικό πυλώνα για την εταιρεία αποτελεί η ουσία του employer brand της και η προβολή της αυθεντικότητάς του που είναι έκδηλη εντός και εκτός οργανισμού. Υπό αυτό το πρίσμα, έχουν διαχωρίσει τη δομή του employer brand σε internal και external, καθώς ένας οργανισμός οφείλει να δίνει σημασία τόσο στις εσωτερικές δράσεις του για το ανθρώπινο δυναμικό όσο και στις εξωτερικές δράσεις για όλους τους εν δυνάμει συνεργάτες.
Εσωτερικά, λοιπόν, η εταιρεία έχει δομήσει το support των ανθρώπων της (με δράσεις του HR σε κρίσιμες στιγμές, παροχές, ομάδα HR Business Partners που επικεντρώνονται σε τμηματικές και διατμηματικές ανάγκες). Παράλληλα, παρέχει συνεχή εκπαίδευση ξεκινώντας από τη μεγάλη βάση της ομάδας, τους περίπου 700 ανθρώπους σε θέσεις Retail και καταστημάτων, οι οποίοι ακόμα και εντός lockdown συνέχεισαν να εκπαιδεύονται. Επίσης, σημαντικό στοιχείο της κουλτούρας της εταιρείας είναι το «promotion from within», δηλαδή η εξέλιξη που προσφέρει εσωτερικά στους συνεργάτες της με διαφορετικά career paths και αναβάθμισή τους σε ρόλους ευθύνης.
Εκεί όπου η εταιρεία ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε, είναι η επικοινωνία της σε επίπεδο employer branding, μέσα από καινοτόμο content και δυναμική παρουσία σε πολλαπλά μέσα. Αποκόμισε μάλιστα το Gold HR Award στην κατηγορία Employer Branding Excellence, καθώς και 2 βραβεία Social Media Awards για τη στρατηγική της στο LinkedIn, ενώ αναδείχθηκε ως case study από το ίδιο το LinkedIn στο Region EMEA για την ιδιαίτερη παρουσία της στην πλατφόρμα – αξίζει να αναφερθεί πως μετρούν ήδη 24.000 followers. Η αμφίδρομη επικοινωνία αποτελεί αγαπημένο «σπορ» για το Πλαίσιο, ενώ η εταιρεία έρχεται κοντά στα υποψήφια ταλέντα μέσα από το Life At Plaisio, δηλαδή τις στιγμές που οι ίδιοι οι συνεργάτες «ανεβάζουν» καθημερινά στα social media. Διακρίνεται άλλωστε για το employee generated content της, με τους ανθρώπους της να το μοιράζονται αυθόρμητα και καθημερινά στα social media.
Το αποτέλεσμα ήταν να χτιστεί ένα community από ανθρώπους engaged με το brand, ενώ το HR ακολουθεί μια στρατηγική go-to-talent, προσεγγίζοντας ταλέντα σε διαφορετικές πλατφόρμες και με out-of-the box μεθόδους, όπως για παράδειγμα οι HR Marketing viber καμπάνιες και το plaisiopeople account στο Instagram. Το όραμά τους συνοψίζεται στο #UinRetail, θέλοντας να γίνουν η Νο1 εταιρεία επιλογής για όποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο Retail και να ανακαλύψει τις συναρπαστικές ευκαιρίες εξέλιξης που προσφέρουν. Μας προσκαλούν να μείνουμε #plaisionected!

Τάσος Τσουμάνης People Head, Πλαίσιο
Unboxing HR: Call-to-action, One dream, One team!
Ακούμε & Ενεργούμε | Δοκιμάζουμε & Κάνουμε λάθη | Αλλάζουμε & Εξελισσόμαστε

HR Professional: Unboxing HR, λοιπόν! Πείτε μας λίγα λόγια για την ομάδα που βρίσκεται πίσω από κάθε επιτυχημένη ενέργεια για το ανθρώπινο δυναμικό σας. Συνεχίζει δυναμικά και για το 2021;
Τάσος Τσουμάνης: Στο Πλαίσιο αντιμετωπίζουμε τα πάντα ως ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό, καθώς μας έχει δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε πολλές καινοτόμες ενέργειες εντός και εκτός της εταιρείας. Η ομάδα του HR είμαστε ένα culture mix από ανθρώπους που έχουν εξελιχθεί εντός του Πλαισίου, ξεκινώντας την πορεία τους από τα καταστήματα και έκαναν το level up, αλλά και από ανθρώπους της αγοράς με την κουλτούρα του Πλαισίου στο επαγγελματικό ‘DNA’ τους. Αυτός ο συνδυασμός μας βοηθάει πολύπλευρα στο να εξελίξουμε τις HR διαδικασίες και πρακτικές. Βγάζουμε ενέργεια και πάθος με αυτό που κάνουμε και είμαστε HR προσωπικότητες, που μπορούν να αφουγκράζονται τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Με γνώμονα το feedforward thinking έχουμε ένα κοινό στόχο, να υποστηρίζουμε αποτελεσματικά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και να δημιουργούμε ένα workplace με τις καλύτερες εμπειρίες τους. Τη χρονιά που πέρασε και εν μέσω πανδημίας, διαχειριστήκαμε νέα θέματα (work from home , αναστολές εργασίας κ.ά.) και πετύχαμε να είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας (#plaisionected) με αμεσότητα, ταχύτητα και ευθύτητα στην επικοινωνία. Το 2021 συνεχίζουμε δυναμικά ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες του unboxing HR στο Πλαίσιο. Με το #UinRetail θέλουμε να φέρουμε στον οργανισμό τα καλύτερα «διαμάντια» από την αγορά, που μέχρι σήμερα θεωρούν την καριέρα στο Retail μικρότερης δυναμικής.

Θέλουμε να γίνουμε η Νο1 επιλογή των υποψηφίων στο Retail. Συνεχίζουμε το shaping skills των συνεργατών μας με refresh στο leadership course των διευθυντών καταστημάτων, ενισχύουμε το career path προσφέροντας νέους ρόλους και μετακινώντας συνεργάτες μεταξύ των business units. Οι HR Business Partners συνεχίζουν με νέες πρακτικές: το talent caring, την ενίσχυση του talent pool , αλλά και τη βελτίωση του happiness level (του εσωτερικού μας engagement survey) εντός της εταιρείας. Το onboarding έχει αποκτήσει μια νέα φρεσκάδα για τα νέα «διαμάντια» του Πλαισίου & Leadership, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας.

HR P.: Κάνετε λόγο για το πόσο «συναρπαστικό» είναι το #UinRetail. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μία από τις προκλήσεις για εσάς είναι η στελέχωση, πώς το διαχειρίζεστε αυτό εσωτερικά; Τι έχετε πετύχει αναφορικά με την αναζήτηση νέων συνεργατών;
Τ. Τσ.: Το #UinRetail είναι όντως συναρπαστικό τόσο για εμάς που βρισκόμαστε εντός του κλάδου, όσο και για κάποιον που θα θελήσει να το ανακαλύψει κάνοντας ένα πρώτο βήμα στην καριέρα του. Πόσο μάλλον σε μια εταιρεία όπως το Πλαίσιο, όπου η τεχνολογία συναντά το Retail και το customer care περνάει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι το Retail είναι ιδανικό ξεκίνημα σε έναν υποψήφιο συνεργάτη που τελειώνει τη σχολή του και αρχίζει την καριέρα του. Έχει την ευκαιρία να μάθει τον Πελάτη, το Προϊόν και το Κανάλι που λέγεται κατάστημα ή online , για όλα αυτά δηλαδή που έχει διδαχθεί στη θεωρία. Με το «Go-to-talent» που ξεκινήσαμε με επιτυχία πριν τον Covid-19 είχαμε δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν να πάμε σε κάθε γειτονιά/περιοχή που έχουμε κατάστημα και να καλέσουμε σε ανοιχτή γνωριμία τους υποψηφίους συνεργάτες μας , και ο δεύτερος να δώσουμε την ευκαιρία στους υποψηφίους να μιλήσουν με τους ανθρώπους μας στο jobplace και να πάρουν την πραγματική εικόνα για το retail.

Από την πλευρά του Employer Brand μας, πετύχαμε να γίνουμε μαγνήτης ταλέντων για τη χρονιά που πέρασε, δίνοντας μεγάλη σημασία τόσο στο ευρύτερο άνοιγμα του Brand Πλαίσιο με εικόνες από τη ζωή μας και την καθημερινότητα σε όλα τα business units όσο και στο candidate experience (CX) των υποψηφίων συνεργατών μας . Προχωράμε καθημερινά σε μια ανοιχτή επικοινωνία με τους υποψηφίους συνεργάτες μας και με την ευκαιρία που μας δίνουν οι social πλατφόρμες συνδεόμαστε digitally με όσους αναζητούν πρώτη εργασία ή αλλαγή στην εργασία τους. Χτίζουμε το engagement με την εταιρεία και επικοινωνούμε ανοιχτά και δυναμικά πολλές πτυχές της καθημερινότητας του Life at Plaisio. Στο Candidate Experience η ομάδα των Diamond Finders δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο που είχε συνέντευξη με την ομάδα μας να αξιολογήσει την εμπειρία του μαζί μας από την στιγμή που είδε το post μέχρι και το κλείσιμο της συνέντευξης και να μας δώσει feedback με NPS survey. Η πρόκληση της κάλυψης πολλών θέσεων έγινε για εμάς μια ευχάριστη ευκαιρία αλληλεπίδρασης με νέους ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Περάσαμε ομαλά σε μια λογική remote interviewing, πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων digitally. Ψηφιοποιήσαμε 100% όλη τη διαδικασία του interview χρησιμοποιώντας μόνο ipads και τις αξιολογήσεις να περνούν ηλεκτρονικά στη βάση μας. Επικοινωνούμε με Viber στους υποψηφίους μας νέες θέσεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Στόχος μας είναι να γίνουμε οργανισμός 1ης επιλογής για «διαμάντια» με προοπτική εξέλιξης from within, και για τοv λόγο αυτό δεv σταματάμε να εμπλουτίζουμε τις ομάδες των καταστημάτων αλλά και της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών μας, που αποτελούν τo μεγάλο talent pool για το Πλαίσιο. Σε αυτούς τους ανθρώπους στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η εταιρεία, ώστε να εξελίξουν το business και τους ρόλους που θα αναλάβουν στην πορεία της καριέρας τους στο Πλαίσιο.

HR P.: Ο χώρος του Retail είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αλλά και διαρκώς εξελισσόμενος. Με τόσο ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, πώς έχετε καταφέρει να διατηρήσετε την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των ανθρώπων σας σε υψηλό επίπεδο;
Τ. Τσ.: Το Πλαίσιο δραστηριοποιείται εδώ και 52 χρόνια σε έναν κλάδο υψηλών ταχυτήτων και ανταγωνισμού, όπου επιβιώνει όποιος ανταποκρίνεται καλύτερα στις αλλαγές και αυτός που προσαρμόζεται και εισάγει πάντα νέα δεδομένα στο business, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα και τον τρόπο δουλειάς του. Ως εταιρεία έχει αποδείξει την ισχυρή της παρουσία της στο χώρο του Retail, με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων για το δυναμικό της, και είναι αυτή η εξειδίκευση των ρόλων που οδηγεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων για το οποίο φημίζονται οι #plaisiopeople.

Παρέχουν συνολική συμβουλευτική με βαθιά γνώση του αντικειμένου, με αποτέλεσμα ο πελάτης να παίρνει μια to the point εμπειρία εξυπηρέτησης στις αγορές του στο κατάστημα. Πίσω από αυτό το αποτέλεσμα, βρίσκεται η ομάδα , του skills shaping, παρέχοντας στους νέους συνεργάτες όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταποκριθούν στο νέο τους ρόλο. Εμπλουτίζει συνεχώς το υλικό της εκπαίδευσης, βελτιώνει και αναβαθμίζει την digital επικοινωνία με τους συνεργάτες, ενώ ήταν πλήρως λειτουργική ακόμα και εντός lockdown με zoom trainings from day one.

Το Plaisiopedia αποτελεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης της εταιρείας, για σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση των ανθρώπων μας, ενώ εξελισσόμαστε και σε επίπεδο corporate trainings. Η προϊοντική γνώση διαχέεται σε όλες τις δομές μέσα από την ομάδα μας καθώς γίνεται reskilling/upskilling σε μεγάλο ποσοστό. Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρω ότι εντός lockdown πάνω από το 56% του δυναμικού των καταστημάτων εκπαιδεύτηκε, αξιοποιώντας τον χρόνο που ήταν κλειστά τα καταστήματα προς όφελός του. Τέλος, σημαντικός είναι ο ρόλος των Skill Shapers μας και στο welcome induction των νέων συνεργατών του Πλαισίου.

HR P.: Το Πλαίσιο είναι μια εταιρεία με 1.500 ανθρώπους. Αυτό συνεπάγεται σίγουρα αυξημένες ανάγκες και διαχείριση δεδομένων όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Τι έχετε κάνει ως προς αυτή την κατεύθυνση;
Τ. Τσ.: Είναι αλήθεια ότι σε μια εταιρεία με αυτό τον αριθμό ανθρώπων, αποτελεί πρόκληση το να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στις συνεχόμενες ανάγκες που προκύπτουν τόσο σε κανονικές συνθήκες, όσο και στο νέο πλαίσιο συνθηκών που βρισκόμαστε όλοι. Για εμάς το 2020 ήταν μια χρονιά σταθμός και σε επίπεδο εισαγωγής νέων εργαλείων και διαδικασιών στον τρόπο δουλειάς μας. Οι προσθήκες τεχνολογίας που έγιναν επηρέασαν πρωτίστως το τμήμα Payroll & Administration, τους Pay Engineers μας.

Προχωρήσαμε σε συστημικές αλλαγές με συνακόλουθες εκπαιδεύσεις, με κύριο στόχο το να γίνει η δουλειά όλων πιο παραγωγική και αποδοτική. Έτσι, η ομάδα μετασχηματίστηκε από Data Entry σε Data Management, με λιγότερα excel και papers. Το reporting που παρέχει πλέον σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης μέχρι το Top management της εταιρείας είναι ακριβές και γρήγορο, ενώ απλοποιήθηκαν και πολλές διαδικασίες που αφορούσαν το Shift management των συνεργατών στα καταστήματα. Το HR Digitalization μας έδωσε το κίνητρο να εισάγουμε νέες μεθόδους σε διαφορετικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας και να μπορούμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες του ERP μας, του SAP, ώστε να μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια.

HR P.: Ποια είναι η «ευχή» για την εταιρεία, τους στόχους και κυρίως τους ανθρώπους σας που θα θέλατε να εκπληρωθεί μέσα σε αυτή τη χρονιά;
Τ. Τσ.: Δεν υπάρχει κάτι που να σε γεμίζει περισσότερο από το να ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να εργάζονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που τους εμπνέει. Να δημιουργείς ένα workplace για pioneers, και happy innovators όπως μου αρέσει να το εκφράζω.

Υπάρχουν πολλοί στόχοι που θέλουμε να πετύχουμε. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε συνεχώς level up και να αναζητάμε το κάτι παραπάνω, να προσφέρουμε services που θα κάνουν τη διαφορά. Το ευτυχές είναι ότι στο HR οι θετικές εσωτερικές ενέργειες, επιφέρουν και ένα αντίστοιχο θετικό αντίκτυπο στο εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό που υποστηρίζουμε είναι το call-to-action HR, δηλαδή να μπορούμε και να προλαμβάνουμε ανάγκες της εταιρείας και να ανταποκρινόμαστε με σωστά αντανακλαστικά σε αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος που μας επηρεάζουν.

Μέσα στο 2021 σκοπεύουμε να κάνουμε αισθητή ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στην αγορά εργασίας, να δώσουμε καινοτόμο content προς τα έξω, να αναδείξουμε το όραμά μας για το #UinRetail, να κάνουμε optimize τις εσωτερικές μας διαδικασίες και παράλληλα με όλα αυτά να κρατήσουμε ψηλά το πάθος και την αφοσίωση σε ό,τι καταπιανόμαστε. Άλλωστε είμαστε ONE DREAM, ONE TEAM και προσκαλούμε όλους να μείνουν #plaisionected μαζί μας για όσα συναρπαστικά έρχονται!