Στη φυσική, όταν ένα σώμα δέχεται την επίδραση πολλών δυνάμεων που του ασκούνται ταυτόχρονα και με διαφορετικές διευθύνσεις τότε το σώμα θα κινηθεί ανάλογα με τη συνολική δύναμη που του ασκείται. Με αυτόν τον τρόπο οι ασκούμενες δυνάμεις, και πιο συγκεκριμένα οι συνιστώσες, συνδυάζονται προκειμένου να δώσουν μία τελική δύναμη, τη συνισταμένη τους.

Ουσιαστικά, η δύναμη που προκύπτει από το συνδυασμό ορίζεται και ως το διανυσματικό άθροισμα όλων των δυνάμεων. Μερικές από τις δικές μας συνιστώσες στο συνέδριο HR in Action, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα είναι: Employee Engagement, Talent Management, Coaching & Mentoring, Training and Development, Diversity and Equality, Retention & Turnover, Change Management, Graduate Market Recruitment κ.ά., όπως αυτές θα προβληθούν μέσα από τα cases των τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η δική μας συνισταμένη, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη θετική πλευρά της εργασιακής και ανθρωποκεντρικής πραγματικότητας! Ανατρέποντας για άλλη μία χρονιά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί, οι ειδικοί του κλάδου δίνουν το παρών και μέσα από ένα δυναμικό showcase, μας παρουσιάζουν όλες εκείνες τις πρακτικές που εφάρμοσαν, όπως επίσης και όλες τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν, προσφέροντας αξία στους ανθρώπους αλλά και στον οργανισμό.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, για ένα συνέδριο γεμάτο δράση και θετική ενέργεια!