Το περιοδικό HR Professional και η BOUSSIAS διοργανώνουν στις 6 Φεβρουαρίου 2009 το μοναδικό HR Masterclass με τον David Ulrich, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς.

Η ημερίδα, πιο επίκαιρη από ποτέ φέρει τον τίτλο “What Leaders of People need to know and do, in a tough year”. Πρόκειται για μια υψηλού κύρους εκδήλωση αποκλειστικά βασισμένη στην παρουσία του #1 Management Educator στον κόσμο, σύμφωνα με το Business Week και Top 5 Business Coaches, όπως αναφέρει το Forbes. Τα 400 ανώτερα και ανώτατα στελέχη που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τον Ulrich το 2005, ως κεντρικό ομιλητή του 1ου “People Management Executive Seminar”, μνημονεύουν ακόμα και σήμερα τη διαδραστική παρουσίασή του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στις ανατρεπτικές και συναρπαστικές παρουσιάσεις του, ο #1 management educator διδάσκει HR Managers, Line Managers και CEOs εξίσου, τους τρόπους που θα προσθέσουν αξία στην επιχείρηση και θα κερδίσουν την εύνοια των επενδυτών και πελατών, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου.

Στη 2η παρουσίασή του στην Ελλάδα, ο D. Ulrich, θα αναπτύξει το απόσταγμα του έργου του, όπως αυτό παρατίθεται στα τελευταία βιβλία του και σε πολύ πρόσφατες μελέτες του.

Μέσα από 4 ειδικές θεματικές ενότητες, συνολικής διάρκειας 6 ωρών, θα εστιάσει στις προϋποθέσεις που προφέρουν στις επιχειρήσεις ταχύτητα, γνώση, συνεργασία, αξιοπιστία, ταλέντο και ηγεσία μέσα από την ενδυνάμωση του ανθρώπινου κεφαλαίου.

Επιπρόσθετα, θα παρουσιάσει τις έννοιες leadership brand και leadership code, ως καθοριστικής σημασίας στοιχεία για τη διάκριση τόσο των ηγετικών προσόντων των στελεχών, όσο και της ηγετικής ταυτότητας στο πλαίσιο του brand κάθε επιχείρησης.

Έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση ανάμεσα στους πιο σημαντικούς ανθρώπους του HR (HR’s Most Influential People), ο D. Ulrich εξακολουθεί να ανοίγει το δρόμο προς μια αποτελεσματική οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων μέσα από τους ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ειρήνη Φαφούτη (τηλέφωνο: 2106617777, εσωτ. 229, e-mai: [email protected]).