Ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στη δύναμη της θετικότητας και στον αντίκτυπο που έχει στον εαυτό μας και τον κόσμο μέσα από ποικίλα εργαλεία, τεχνικές, στρατηγικές και το mindset της Τέχνης του Coaching.

Η εποχή του micromanagement και του «κάνω» αντί του «είμαι», αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στη δύση της. Την ίδια στιγμή, ανατέλλει το «είναι», ο Άνθρωπος και μια κουλτούρα που όλ@ μας ενώνει. Η κουλτούρα αυτή, με απλά λόγια, μιλάει για έναν νέο κόσμο, όπου οι έννοιες Ισότητα, Προσβασιμότητα, Σύνδεση, Αποτελεσματική Επικοινωνία έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό. Σε αυτόν τον «νέο κόσμο» οι άνθρωποι ξεκλειδώνουν τη δυναμική τους σε όλα τα επίπεδα και βιώνουν μια επαγγελματική και προσωπική ζωή εναρμονισμένη με τις αξίες τους και το όραμά τους σε κάθε συνθήκη. Για το πώς καλωσορίζουμε όλα αυτά, αλλά και πώς τα εντάσσουμε στην καθημερινότητά μας ως managers, coaches, στελέχη, leaders, επαγγελματίες, μας μιλάει ο Άγγελος Δερλώπας, Master Coach και CEO της Positivity Coaching στο νέο του βιβλίο «Positivity Coaching: Tools to Manifest Yourself and Change Your World in Your Own Way».

Δεν είναι μόνο οι τεχνικές, τα εργαλεία, οι στρατηγικές και τα αληθινά case studies που κάνουν αυτό το ανάγνωσμα πραγματικά συναρπαστικό, αλλά το πώς ο εαυτός και τα δυνατά μας χαρακτηριστικά μέσω του Coaching γίνονται «όπλα» μας και όχι «ασπίδα». Ο Άγγελος Δερλώπας, με τη χαρακτηριστική του μαεστρία στον κόσμο των λέξεων, μας οδηγεί σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στη δύναμη της θετικότητας, της πίστης, του manifestation, της επιμονής αλλά και της αυτοανακάλυψης σε βάθος για να γίνουμε τελικά όλα όσα ήδη ενυπάρχουν μέσα μας και θέλουμε να δούμε σε εμάς και τον κόσμο. Αν η Τέχνη της Επικοινωνίας είναι η Γλώσσα της Ηγεσίας, το βιβλίο αυτό ηγείται ενός νέου κόσμου, που ειλικρινά μας αξίζει.