Με επιτυχία και αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε και το 2009 από την Scoutway, στο ξενοδοχείο Classical Larissa Imperial Hotel, ο τελικός του 8ου κατά σειρά, POWER ON PEOPLE της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το POWER ON PEOPLE είναι ένα ευρύ πρόγραμμα ανάπτυξης της συνοχής και εμπέδωσης της εταιρικής κουλτούρας στο δίκτυο των καταστημάτων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδας. Στη διοργάνωση του 2009, πραγματοποιήθηκαν 14 ημερήσια προκριματικά events σε πόλεις της Ελλάδας και ο τριήμερος τελικός που έγινε στη Λάρισα. Όλο το project έχει την μορφή ενός μεγάλου πανελλήνιου διαγωνισμού με πρωτότυπα παιχνίδια, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι νικήτριες ομάδες του τελικού λαμβάνουν πλούσια δώρα, συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο και βραβεύονται από τη διοίκηση της εταιρείας.

Έτσι μετά από οκτώ συνεχόμενα χρόνια πραγματοποίησης του, το POWER ON PEOPLE έγινε θεσμός, και αναμένεται κάθε χρόνο με ενθουσιασμό από τους εργαζόμενους στο δίκτυο, δυναμώνοντας διαρκώς τους δεσμούς της μητρικής εταιρείας με τα franchise καταστήματα του δικτύου. Το concept και του POWER ON PEOPLE 2009 αναπτύχθηκε από την Scoutway, που διαθέτοντας πολύχρονη σχετική εμπειρία ανέλαβε και την παραγωγή του όλου project.

Στην παραγωγή αυτή περιελήφθησαν η εξεύρεση των τόπων των εκδηλώσεων, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός, το branding και η διαμόρφωση των χώρων και τα σκηνικά, το catering και η σκηνοθεσία.