Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο WIND Business Day στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» που διοργανώνει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, Ιορδάνης Λαδόπουλος και η ομάδα του.

Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, 35 επιλεγμένοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές κυρίως Πολυτεχνικών και Οικονομικών Σχολών είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν για μια μέρα τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Λεωφόρο Αθηνών. Η εκπαιδευτική επίσκεψη ήταν χωρισμένη σε δύο ενότητες.

Στην πρώτη, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από ανώτερα στελέχη της WIND για τα στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρεία, τα προϊόντα και το δίκτυό της, την κουλτούρα της και ταυτόχρονα πήραν πρακτικές συμβουλές για μια επιτυχημένη καριέρα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Επίσης ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Διαχείρισης & Εποπτείας Δικτύου καθώς και στο Data Center.

Στη δεύτερη ενότητα, πραγματοποιήθηκαν δύο παράλληλα διαδραστικά workshops πάνω σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν το χώρο των τηλεπικοινωνιών και του Marketing όπως είναι η διαμόρφωση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας, η προώθησή τους καθώς η βελτίωση της απόδοσης του brand.