Ο Όμιλος Adecco πραγματοποίησε για τέταρτη χρονιά το «Street Day», με στόχο να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία να αποκτήσουν τις δεξιότητες για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην αγορά εργασίας. Σε 53 χώρες και 6 ηπείρους, περισσότεροι από 6.700 εργαζόμενοι της Adecco μοιράστηκαν με τους υποψηφίους την εξειδίκευσή τους, συμβουλές και εργαλεία αξιολόγηση.

Με περίπου 3.500 εκπαιδευτικά εργαστήρια, σεμινάρια καθοδήγησης και συναντήσεις συμβουλευτικής καριέρας, οι ειδικοί της Adecco έδειξαν σε αυτούς που αναζητούν εργασία πώς να χειριστούν μια σειρά θεμάτων όπως η αξιολόγηση πιθανών επιλογών καριέρας, η διαμόρφωση σωστού βιογραφικού σημειώματος και η τελειοποίηση τεχνικών συνέντευξης. Επίσης, δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας και για τη διαμόρφωση του ψηφιακού επαγγελματικού τους προφίλ.

Συνολικά, η δράση άγγιξε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ανεβάζοντας σε πάνω από 3 εκατομμύρια τον συνολικό αριθμό των υποψηφίων που η Adecco έχει υποστηρίξει από το 2013 που ξεκίνησε το Street Day. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Adecco Way to Work προσφέρει επίσης ένα «online κέντρο καριέρας» με συμβουλές, υλικό καθοδήγησης των υποψηφίων για επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας, καθώς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. Το 2015, πάνω από 3.000 θέσεις πρακτικής άσκησης δημιουργήθηκαν σε όλο τον κόσμο, ενώ ο Όμιλος στοχεύει να αγγίξει τις 5.000 τέτοιες θέσεις το 2016.