Η Praktiker Hellas πραγματοποίησε σειρά βραβεύσεων για το δυναμικό της, στο Step Up Event που διεξήχθη για 2η χρονιά στην Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου, με τη συμμετοχή 180 εργαζομένων της εταιρείας πανελλαδικά. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των ανθρώπων της εταιρείας για τις αλλαγές που έχουν γίνει με επίκεντρο τον πελάτη και την καλύτερη εξυπηρέτησή του σε συστήματα, καταστήματα και επικοινωνία, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της Έρευνας Πελάτη, από την Marketing Director, Μ. Σάντρι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο CEO της Praktiker Hellas, Δ. Γαλάνης αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό», το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Praktiker, η οποία από το 2022 προχώρησε σε αλλαγές στο σύνολο του δικτύου της, έτσι ώστε τα καταστήματα αλλά και η παροχή υπηρεσιών της να καταστούν φιλικά σε ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα.

«Οι άνθρωποι της εταιρείας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προσπάθειας και συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα συμπερίληψης» ανέφερε ο ίδιος. Η εταιρεία προχώρησε παράλληλα στην απονομή των ακόλουθων ομαδικών βραβείων: Best Departments (3 βραβεία), Best Warehouse Department, Best Store, Dream Team  Υποστηρικτικών Γραφείων. Επιπλέον, δόθηκαν 19 ατομικά βραβεία: καλύτερου πωλητή (12 βραβεία), best cashier, best B2B agent, best contact agent, best team player κ.λπ. Σύμφωνα τέλος, με την ανακοίνωση της Praktiker Hellas, η εταιρεία επενδύει διαρκώς, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και ενέργειες (bonus, training κ.λπ.), στην προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη των εργαζομένων της.