Η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, επέλεξε την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο Communication Day.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στο Westin’s Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία, συγκέντρωσε περισσότερους από 400 ανθρώπους από όλες τις αγορές της Premier Capital, Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία. Στην τριήμερη εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων υπεύθυνοι των τμημάτων Operations, Supply Chain, Finance, Marketing & Public Relations, HR, Legal, IT, Development, Administration, και 280 διευθυντές εστιατορίων.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Jo Sempels, McDonald’s Corporation’s Vice-President Foundational Markets Europe. Με θέμα «Together Towards Tomorrow», στο Communication Day φέτος υπογραμμίστηκαν τα επιχειρηματικά οφέλη από την ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασίας μεταξύ των χωρών. Όλες οι χώρες έθεσαν τους στόχους τους για το 2019, δίνοντας έμφαση στην επένδυση και στην εκπαίδευση προς το καινοτόμο μοντέλο υπηρεσιών της McDonald’s, «Experience of the Future».