Πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη διαχείριση και τη μέτρηση του CX; Πού στοχεύουμε να είμαστε στο μέλλον; Με ποιο τρόπο θα φτάσουμε εκεί; Τα τρία καίρια και πιεστικά ερωτήματα που σήμερα καλούνται να απαντήσουν οι επαγγελματίες του CX, θα εξετάσει μέσα από την κεντρική ομιλία του στο επερχόμενο συνέδριο της Boussias, CX Summit 2023, ο διακεκριμένος καθηγητής του πανεπιστημίου του Μονακό, παρέχοντας έναν χρήσιμο οδηγό πλοήγησης σε όλους όσους επιδιώκουν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό σε ότι αφορά στην εμπειρία των πελατών.

Ο Καθηγητής Klaus είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εμπειρίας Πελατών PK, ιδρυτής του Prof. Dr. Phil Klaus & Associates Consulting, καθηγητής Στρατηγικής και Διαχείρισης Εμπειρίας Πελατών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο του Μονακό και μπεστ σέλερ συγγραφέας του «Measuring Customer Experience».

Η βραβευμένη έρευνά του εμφανίζεται σε πολλά βιβλία και σε ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων ακαδημαϊκών και managerial περιοδικών. Είναι έμπειρος διευθυντής, μη εκτελεστικός διευθυντής και σύμβουλος διαχείρισης με ενεργό, διεθνές χαρτοφυλάκιο πελατών Blue-Chip, τους οποίους συμβουλεύει σχετικά με τη στρατηγική εμπειρίας πελατών, τη βελτίωση των κερδών, την «επόμενη πρακτική» και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Πληροφορίες και εγγραφές www.cxsummit.live