Η Τράπεζα BNP Paribas Personal Finance Hellas σε συνεργασία με την Randstad Hellas προσφέρει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής επανατοποθέτησης ("Outplacement") κατόπιν ανακοίνωσης σταδιακής διακοπής της παραγωγικής διαδικασίας της χορήγησης καταναλωτικών δανείων και πιστώσεων στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση σημαντικής μείωσης του προσωπικού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα, προσφέρεται πέρα από τα στελέχη της σε όλους τους εμπλεκομένους εργαζομένους στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μέλη των τμημάτων Προσωπικών δανείων, Εξυπηρέτησης πελατών, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Collections και Πληροφορικής.

Στόχος του προγράμματος επαγγελματικής επανατοποθέτησης είναι η υποστήριξη των εργαζομένων στην εξεύρεση της επόμενης θέσης εργασίας τους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές ανά περίπτωση.

Διευκρίνιση: σε περίπτωση που προσληφθεί κάποιο από τα  παραπάνω μέλη από τη εταιρεία σας, και εφόσον η Randstad δε διαχειρίζεται τη θέση, η Randstad Hellas δε θα διεκδικήσει καμία αμοιβή δεδομένου ότι αυτή καλύπτεται από τους εργοδότες τους.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Iζαμπέλ Μοζέρ (σύμβουλος υπεύθυνη του έργου και Head of HR Solutions της Randstad Hellas ) στέλνοντας ένα mail στο [email protected] για οποιαδήποτε διευκρίνιση για το πρόγραμμα, τους υποψηφίους ή αγγελία θέσεων.