Η Microsoft Ελλάς, η οποία για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ως μια εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης που θα διαρκέσει 3-6 μήνες.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να βοηθήσει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά, να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες σε μια αγορά, η οποία είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Όπως δήλωσε η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Ελλάς «Η στήριξη των νέων ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε στη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάς. Σκοπός μας, μέσω του προγράμματος αυτού, είναι να παρέχουμε στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.»