Η Prosvasis, εταιρεία του Ομίλου Softone λανσάρει το νέο mobile app Prosvasis Employee Ergani για τη διαχείριση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Πρόκειται για εφαρμογή αλληλεπίδρασης εργαζομένων και επιχείρησης, η οποία συνδέεται με τη web υπηρεσία Prosvasis Cloud Ergani που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και εργαλεία που βοηθούν τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας».

Με το Prosvasis Employee Ergani, κάθε εργαζόμενος δηλώνει την προσέλευση και αποχώρησή του από το χώρο εργασίας του, έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του και στο προσωποποιημένο QR Code του, ενώ παράλληλα, μπορεί να δει αναλυτικά το πρόγραμμα εργασίας του και να υποβάλλει αιτήματα αλλαγής ωραρίου εργασίας, τηλεργασίας, άδειας κ.λπ.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής ο εργαζόμενος λαμβάνει ενημερώσεις και πληροφορίες που αποστέλλονται από τον εργοδότη του. Το Prosvasis Employee Ergani mobile app είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS μέσω των Google Play Store και Apple Store, αντίστοιχα.