Εκπαίδευση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ πραγματοποίησε, το Σάββατο 17 Ιουνίου, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του στο Περιστέρι, έχοντας εντάξει τη δια βίου εκπαίδευση στην κουλτούρα του σε σχέση τόσο με τους εργαζομένους του όσο και με τα φαρμακεία του.

Η πρώτη ομάδα εργαζομένων που συμμετείχε ανταποκρίθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, ανοίγοντας έτσι το δρόμο επέκτασης της εν λόγω εκπαίδευσης σε όλο το προσωπικό του ομίλου, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ σημειώνεται πως, με αφορμή αυτή την εκπαίδευση, κάθε εταιρεία του ομίλου εφοδιάστηκε με απινιδωτή.

Επιπρόσθετα, για περισσότερο από ένα μήνα, διεξαγόταν ένας κύκλος εκπαιδεύσεων για τα φαρμακεία Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με θέμα: «Τα μυστικά επικοινωνίας και εξυπηρέτησης στο φαρμακείο». Στόχος ήταν η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το σύγχρονο φαρμακείο μέσα από την εξατομικευμένη προσέγγιση του πελάτη, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του λόγου και την ενσυναίσθηση.