Η ICAP Group, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, πραγματοποίησε για 11η χρονιά, στις αρχές Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, την ετήσια περιβαλλοντική εξόρμηση των εργαζομένων της, με σκοπό τον καθαρισμό και τη φροντίδα του περιβάλλοντα χώρου.

Πιστή στην κίνηση ICAP Acts Green, η ICAP Group επιδεικνύει ενδιαφέρον στην ανάδειξη πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η φετινή εξόρμηση περιλάμβανε δραστηριότητες καθαρισμού στην παραλία του Αγ.Κοσμά, στον προαύλιο χώρο των κλειστών εγκαταστάσεων και της εισόδου. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και σε δραστηριότητες Team Building.

Ο Ηλίας Αλεβίζος, Εκτελεστικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP Group, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που κάνουμε τη φιλοσοφία μας πράξη και οργανώνουμε μία κίνηση προσφοράς προς το περιβάλλον σε μία εργάσιμη ημέρα, ιδίως όντας μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών της οποίας το αντικείμενο δραστηριότητας δεν είναι βλαπτικό προς το περιβάλλον». Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία σημαντική επένδυση από πλευράς του oμίλου ICAP, δεδομένου ότι αφιερώθηκε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευση του ομίλου στις αξίες του, όπως επισημαίνει.