Ο όμιλος Τιτάν σε συνεργασία με το ReGeneration, εγκαινιάζει μία καινοτόμο «ακαδημία» για νέους, στον τομέα data science.

Στόχος του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab – Powered by Τιτάν, είναι η ενίσχυση της εξειδίκευσης νέων επιστημόνων, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις σε τομείς σχετικούς με την επιστήμη των δεδομένων. Η πρωτοβουλία συνδέεται με τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο της οποίας ο Τιτάν υλοποιεί ολοκληρωμένο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η ακαδημία απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης, έως 29 ετών, με εργασιακή εμπειρία έως τριών ετών και ενεργή συμμετοχή σε εξω-ακαδημαϊκές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα υλοποιείται µε training partner την Code.Hub, έχει διάρκεια 100 ώρες και περιλαμβάνει εκπαίδευση σε βασικές και πιο προχωρημένες αρχές data science.

Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο ολοήμερα σεμινάρια προγραμματισμού, ένα εκ των οποίων θα πραγµατοποιηθεί στο εργοστάσιο Τιτάν στο Καµάρι Βοιωτίας. Μερικές από τις θεματικές του προγράμματος είναι: Software Engineering, Relational Databases, Python, Business Intelligence, Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Visualization, Big Data Technologies & Systems. Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων είναι ανοιχτή έως και τις 27 Σεπτεμβρίου.