Το παράρτημα του European Women’s Management Development International Network (EWMD International) έχει προγραμματίσει συνάντηση την Πέμπτη 1η Ιουλίου στις 5.30 μ.μ. στην Αθήνα, όπου θα γίνει σεμινάριο public speaking and personal impact και εργαστήριο για την πιλοτική εφαρμογή ενός καινοτόμου συστήματος υποστήριξης νέων γυναικών στο μάνατζμεντ.

Το σεμινάριο θα γίνει από την ειδικό σε θέματα αυτοπροβολής και ηγεσίας Celeste Neelen, στην αίθουσα εκπαίδευσης της εταιρείας Piscines Ideales, στην Πεύκη.

Η εκδήλωση συμβαδίζει με τον πρωταρχικό σκοπό του δικτύου που σύμφωνα με την Πρόεδρο, Αλεξία Μαίρη Τζωρτζάκη, είναι η προαγωγή της πολυμορφίας στη διοίκηση, μιας και η ισορροπία φύλου στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας οδηγεί αποδεδειγμένα σε βιωσιμότητα, μεγαλύτερα κέρδη και αποτελεσματικότερο χειρισμό των κρίσεων.

Λόγω μικρής χωρητικότητας της αίθουσας υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων οπότε η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο 210-3636568 είτε στο [email protected]. Η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ για τα μέλη του δικτύου και 20 ευρώ για μη μέλη.