Η PwC Academy προσφέρει έκπτωση 10% σε όλες τις νέες εγγραφές, έως 20 Ιουνίου, για τον επαγγελματικό τίτλο ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Για εγγραφή στο ACCA αλλά και για έκπτωση, το τηλέφωνο είναι το 210-6899000. Επίσης, προσφέρονται ποικίλες εκπτώσεις σε φοιτητές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου που φτάνουν το 10% και αφορούν όλα τα προγράμματα της PwC Academy ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χορήγησης ειδικών εκπτώσεων μέχρι και 25% ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτου επιλογής προγράμματος.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε από το ACCA, ότι συγκεκριμένα προγράμματα που προσφέρει η PwC Academy πληρούν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση εκπαιδευτικών μορίων (Continuing Professional Development credits-CDPs) που απαιτούνται από τους κατόχους επαγγελματικών τίτλων σπουδών κάθε χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2008 που ιδρύθηκε η PwC Academy, έχει λάβει πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας, όπως εγκεκριμένος χρυσός εκπαιδευτικός συνεργάτης «Gold Status» του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Institute of Chartered Accountants of England & Wales (ICAEW) της Μ. Βρετανίας καθώς και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο προετοιμασίας του Chartered Financial Analyst (CFA) του Ινστιτούτου των ΗΠΑ.