Τη σκυτάλη στους εργαζόμενους της δίνει η PwC Ελλάδας για την ενίσχυση του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί εδώ και 18 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εθελοντισμού «One for One» στο πλαίσιο του οποίου για κάθε ώρα εθελοντικού έργου, θα προσφέρει ένα ευρώ σε ΜΚΟ επιλογής των εργαζομένων της. Μέσα από το πρόγραμμα, η PwC Ελλάδας επιδιώκει την επίτευξη υψηλότερης εμπλοκής των εργαζομένων της στο πολυδιάστατο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, φέρνοντας τους έτσι πιο κοντά με την έννοια του εθελοντισμού και τα συναισθηματικά οφέλη που εμπεριέχει για τον εργαζόμενο.

Παράλληλα, ενδυναμώνει τη δράση της, πιστή στο όραμα της για τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με την κοινωνία και τον εντοπισμό λύσεων σε σημαντικά προβλήματα. Ο Μάριος Ψάλτης, CEO, PwC Ελλάδας, σχολίασε: «Εδώ και χρόνια, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία και δίνουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, διατηρώντας πάντα τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο. Ο εθελοντισμός έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο για την κοινωνία όσο και για τον ίδιο τον εθελοντή. Μέσα από τις δράσεις μας και το πρόγραμμα One for One ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να προάγουν τη συλλογικότητα και να κάνουν τη διαφορά».