Η PwC Ελλάδας συγχαίρει τους υποτρόφους της για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014. Οι υπότροφοι προέρχονται από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και επιθυμούν να επεκτείνουν τις σπουδές τους σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων της Λογιστικής, των Χρηματοοικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Ναυτιλίας, της Πληροφορικής, της Στατιστικής και της Διαχείρισης Ρίσκου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται επιτυχώς από το 2001 στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας. Στόχος είναι η καθοδήγηση στην καλύτερη εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία διακεκριμένων και ταλαντούχων νέων, με σκοπό να συμβάλλει στον περιορισμό του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης που υπάρχει στην αγορά εργασίας. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερους από 80 φοιτητές και στελέχη να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση.

Ο Παναγιώτης Ζήσης, Partner της PwC Ελλάδας και υπεύθυνος για θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, σχολιάζει: «Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες της φετινής χρονιάς αλλά και όλους τους υποψήφιους που έλαβαν μέρος στη διαδικασία. Όλοι οι νέοι που γνωρίσαμε μέσα από το πρόγραμμα έχουν πολλές προοπτικές αλλά και τη θέληση να καλύψουν θέσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, βοηθώντας έτσι τη χώρα μας να ανακάμψει. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει».