Η QS World MBA Tour πρόκειται να επισκεφτεί την Αθήνα, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011, φέρνοντας μαζί της μερικές από τις καλύτερες διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου όπως: Imperial College, ESADE, HEC, IE, IMD, RSM Erasmus, John Hopkins και AUEB.

Όσοι παραβρεθούν στην έκθεση θα κερδίσουν υποτροφίες αξίας 1.200.000 εκατομμύρια δολάρια. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Royal Olympic Athens Hotel και για δωρεάν είσοδο οι εγγραφές γίνονται στο: www.topba.com.

Σημαντικές πληροφορίες για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσοι επισκεφτούν την QS World Grad School Tour που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα και αύριο 18 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οι χώροι που θα διεξαχθεί η έκθεση είναι το Royal Olympic Athens Hotel και Makedonia Palace αντίστοιχα. Εκτός από την πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με υπευθύνους εγγραφών από LSE, UCL, LBS, Westminster, IE, Boston, King’s College, EDHEC, HEC, Imperial College, Manchester κ.ά. οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αποκλειστικές QSυποτροφίες αξίας 1.200.000 δολλαρίων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι εγγραφές γίνονται στο www.topgradschool.com.