Για μία ακόμη χρονιά οι οργανισμοί έχουν μία μοναδική ευκαιρία να φέρουν στο προσκήνιο όλες τις καινοτόμες πολιτικές και δράσεις που υλοποιούν για το σημαντικότερο κεφάλαιό τους, τους ανθρώπους τους, μέσω του θεσμού των HR Awards.

Την επίσημη έναρξη των βραβείων σήμανε και ο Richard Boyatzis, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, μέσα από το μήνυμα που έστειλε στα στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε λόγο για την κρίση που εμφανίζεται παγκοσμίως σε επίπεδο δέσμευσης και παροχής κινήτρων στους ανθρώπους, καθώς όπως αναφέρει το 83% των full time εργαζομένων στην Ευρώπη παρουσιάζει χαμηλό engagement. Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε και στο σημαντικό ρόλο που διαθέτουν τα τμήματα HR, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος αποτελούν «την καρδιά και την ψυχή των επιχειρήσεων».

Παράλληλα, μέσα από το μήνυμά του προσκαλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στον θεσμό των βραβείων με καινοτόμα έργα αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το επίπεδο καινοτομίας που έχει διακρίνει από τις προηγούμενες διοργανώσεις είναι εντυπωσιακό. Σημειώνεται ότι για 4η συνεχόμενη χρονιά ο R. Boyatzis θα ηγηθεί της διαδικασίας ανάδειξης των βέλτιστων HR πρακτικών στη χώρα μας, ενώ θα βρίσκεται στην Αθήνα για την Τελετή Απονομής των βραβείων για να δώσει το δικό του feedback στις εταιρείες που θα ξεχωρίσουν. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιείται μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες: www.hrawards.gr.