Με αφορμή τη δημοσίευση της έρευνας Employer Brand για το 2024, η Randstad διοργανώνει webinar με θέμα «Employer Brand 2024: οι εταιρείες που ξεχώρισαν», στο οποίο τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα εξετάσουν τη σημασία του employer branding στη σύγχρονη αγορά εργασίας και θα αναλύσουν τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μπορούν να διαμορφώσουν μια ισχυρή εικόνα εργοδότη, για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν κορυφαία ταλέντα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director, Randstad Ελλάδος, και την Ελένη Γαλοπούλου, Senior Key Account Manager, Randstad Ελλάδος, θα βρεθούν οι εργοδότες που διακρίθηκαν για την ελκυστικότητα και την αναγνωρισιμότητά τους στην ελληνική αγορά εργασίας, καθώς και οι κλάδοι που ξεχώρισαν το 2024.

Η διαδικτυακή συζήτηση, στην οποία η παρακολούθηση είναι δωρεάν, θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 20 Ιουνίου. στις 11.00 π.μ., θα εστιάσει στα βασικά συμπεράσματα από τα ευρήματα της ετήσιας έρευνας για την Ελλάδα, την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην εργασία και τη σημασία της ισότητας στο επαγγελματικό περιβάλλον.