Η Rnadstad κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο. Καθημερινά συνδυάζουμε εταιρείες με υποψήφιους που θα εξελιχθούν μέσα από αυτές και παράλληλα θα προσφέρουν άμεσα στην ανάπτυξη του εργοδότη τους.

Όταν οι εργοδότες αναζητούν τα καλύτερα στελέχη στην αγορά εργασίας, η Randstad υπερέχει λόγω της μεθοδολογίας που ακολουθεί, σύμφωνα με την οποία οι σύμβουλοί μας είναι υπεύθυνοι για την εξυπηρέτηση του πελάτη και την αξιολόγηση του προσωπικού. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την μοναδική ικανότητα να καλύπτουμε τις ανάγκες των εταιρειών και των υποψηφίων, μέσα από ένα πλήρες portfolio υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Randstad κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο. Καθημερινά ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των υποψηφίων για απασχόληση με εταιρείες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη, καθώς και στις απαιτήσεις των εταιρειών για ανθρώπινο δυναμικό, με την εύρεση των κατάλληλων υποψηφίων που θα συμμετέχουν στην ανάπτυξή τους.

Όταν χρειαστεί να απασχολήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, η Randstad υπερέχει λόγω του συστήματος που ακολουθεί, σύμφωνα με το οποίο οι σύμβουλοί μας είναι υπεύθυνοι, τόσο για την εξυπηρέτηση του πελάτη, όσο και για την επιλογή του προσωπικού. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες των εταιρειών και των υποψηφίων, μέσα από ένα πλήρες portfolio υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Randstad έχει αναγνωριστεί γιατί ακολουθεί πιστά τις αρχές της οι οποίες διαμορφώθηκαν από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της. Εξακολουθούμε να στηρίζουμε τη φιλοσοφία μας στο «good to know you» και πορευόμαστε με τις ίδιες αξίες ακόμα και σήμερα οι οποίες είναι: Γνώση: Είμαστε ειδικοί. Γνωρίζουμε τους πελάτες μας, τις εταιρείες τους, τους υποψηφίους και την αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Εξυπηρέτηση: Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας άριστες υπηρεσίες ξεπερνώντας τις απαιτήσεις της αγοράς. Εμπιστοσύνη: Επιδεικνύουμε σεβασμό προς όλους. Δίνουμε αξία στις σχέσεις μας και φερόμαστε στους ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Επιδιώκοντας την τελειότητα: Επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να καινοτομούμε.

Ταυτόχρονη εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόντων: Αναγνωρίζουμε την κοινωνική μας ευθύνη και εξασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες ωφελούν πάντα την κοινωνία ως σύνολο.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε αντανακλά πολλά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Randstad μοναδική, τα οποία περιέχουν την κουλτούρα του «good to know you» και την προσπάθεια των συμβούλων μας να γνωρίσουν τους πελάτες και τους υποψηφίους μας και να δημιουργήσουν μια ειλικρινή σχέση. Πιστεύουμε ότι το σημαντικότερο προτέρημά μας είναι οι άνθρωποί μας, κάτι το οποίο αποτελεί και την πραγματική αξία για κάθε εταιρεία. Η επιτυχία μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα στελέχη που απασχολούμε.

Ο όρος «Best people» επιβεβαιώνει τη βαρύτητα που δίνουμε στο επίπεδο των εργαζομένων μας και της ικανότητάς τους  να διατηρούν και να αναπτύσσουν την επιτυχία μας στην αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους ανθρώπους μας. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες, συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους, αλλά και να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν και να έχουν μια εξαιρετική απόδοση.

Η εργασιακή αφοσίωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στα στελέχη μας το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, εκπαίδευση, ευκαιρίες και υποστήριξη, έτσι ώστε να μπορούν να αναπτύξουν όλες τις δυνατότητές τους.


Υπερηφάνεια των εργαζομένων
Κάθε χρόνο, η Randstad διεξάγει για όλο το προσωπικό της σε παγκόσμιο επίπεδο ένα people survey, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τους παράγοντες που διαμορφώνουν την εργασιακή αφοσίωση. Τo people survey μετράει την ικανοποίηση, την υπερηφάνεια για τον εργοδότη, την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και εργασιακής ζωής, ανάμεσα σε 19 διαφορετικούς παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν για την εργασιακή αφοσίωση.

Η Randstad στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στο people survey και έλαβε την πρώτη θέση από τους εργαζόμενούς της. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα της Randstad στην Ελλάδα είναι υπερήφανη που απασχολείται στη Randstad. Ο μέσος όρος εργασίας για ένα στέλεχος στη Randstad είναι τέσσερα χρόνια. Κάθε χρόνο οργανώνουμε δραστηριότητες «team building» οι οποίες παρέχουν πραγματικές εμπειρίες και ενδυναμώνουν τους εργαζόμενούς μας στη συνεισφορά τους στους κοινούς μας στόχους.

Ένας από τους παράγοντες που έχει συμβάλει στην επιτυχία της εταιρείας μας είναι η ικανότητα του προσωπικού μας να δημιουργεί αποτελεσματικές ομάδες. Οι εκδηλώσεις μας είναι μοναδικές και συνεισφέρουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και του κινήτρου που έχει κάθε εργαζόμενος. Πιστεύουμε ότι το να βρεθούμε όλοι μαζί εκτός γραφείου, βοηθά στην απαλοιφή των όποιων εμποδίων στην καθημερινή συνεργασία και επικοινωνία και αποτελεί ευκαιρία για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από συμβούλους με υψηλή επιχειρηματική αντίληψη οι οποίοι προσφέρουν μια απαραίτητη και ουσιαστική υπηρεσία. Διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση και την εξέλιξη του κόσμου της εργασίας. Επικεντρωνόμαστε στον ανθρώπινο παράγοντα προς όφελος των πελατών, των υποψηφίων και των επενδυτών μας, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που κάνει την δουλειά μας τόσο σπουδαία. Αυτό είναι που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερηφάνεια, αλλά και κάνει τη Randstad στην Ελλάδα μοναδική.